Programmagids

Ik ben een zelfstandig ondernemer met meer dan twee decennia ervaring, gespecialiseerd in duurzaam ondernemen en merkstrategie. Mijn missie is om ondernemers te informeren, inspireren en aanzetten tot actie om de planeet te beschermen en een positieve impact te creëren.

Mijn focus ligt op het bevorderen van duurzaam ondernemen door middel van zes invalshoeken, ondersteund door maximaal drie krachtige thema’s. Ik ben ervan overtuigd dat we onze planeet moeten koesteren en ben bereid mijn verantwoordelijkheid te nemen om een duurzame toekomst te bevorderen. Ik deel mijn kennis en inspiratie om anderen te betrekken bij deze belangrijke missie.

Mijn programma’s omvatten het Impact Transitie Plan, Agema’s Master-Class en Agema’s Hei-Sessie. Deze programma’s bieden praktische begeleiding en coaching om organisaties te helpen duurzame doelen te bereiken en een positieve impact te maken. Sluit je aan bij mijn interactieve sessies en krijg nieuwe inzichten en bruikbare tools om je organisatie duurzaam vooruit te helpen. Samen kunnen we een betere toekomst creëren voor mens en planeet. Lees meer in de PDF.

Bekijk de programmagids (pdf, 2mb)