Even voorstellen

Maak kennis met mij, Marco Agema, dé duurzaamheidsexpert voor ondernemers die willen floreren in de groene revolutie!

Met mijn ongeëvenaarde ervaring en uitgebreide netwerk in de duurzaamheidssector heb ik een ware schat aan kennis en expertise opgebouwd. En het beste van alles? Ik ben vastbesloten om die kennis met jou te delen en je te inspireren om een impactvol beleid te ontwikkelen dat de wereld zal veranderen.

Bij mijn Master Class, Heisessies en Coaching-trajecten Duurzaam Ondernemen draait alles om vijf kernwaarden: Praktisch, Laagdrempelig, Deelbaar, Betaalbaar en met Humor.

Praktisch

Ik besef maar al te goed dat ideeën alleen waarde hebben als je ze in de praktijk brengt. Daarom heb ik slimme tools ontwikkeld die jouw duurzame visie omzetten in concrete acties, zodat jouw onderneming maximaal kan renderen!

Laagdrempelig

Duurzaamheid moet toegankelijk zijn voor álle ondernemers, ongeacht de omvang van het bedrijf of de branche waarin je actief bent. Ik bied daarom praktische en begrijpelijke oplossingen die voor iedereen haalbaar zijn.

Deelbaar

Ik geloof in de kracht van samenwerking. Ik deel graag mijn kennis en werk samen met partners om duurzame oplossingen te ontwikkelen. Want zoals ik zeg: “Delen = vermenigvuldigen!” Samen kunnen we een echte impact maken.

Betaalbaar

Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn! Ik begrijp dat investeringen soms een struikelblok kunnen vormen, maar ik weet uit eigen ervaring dat duurzame oplossingen op de lange termijn altijd rendabel zijn, zowel financieel als qua imago. Ik heb zelf een succesvolle transitie doorgemaakt in een veeleisende sector waarin doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen cruciaal zijn.

Humor

Wie zegt dat duurzaamheid saai moet zijn? Ik ben ervan overtuigd dat duurzaamheid juist leuk en inspirerend kan zijn. Met mijn luchtige en humoristische aanpak wil ik anderen informeren, inspireren en aanzetten tot actie. Ik zie overal kansen en moedig jou aan om elke dag duurzame keuzes te maken. Het resultaat? Een organisatie die sprankelt en veerkrachtig is.

Direct naar

Mijn geschiedenis

Ik ben Marco Agema en geboren in het jaar 1973 te Groningen.

Gelukkig zijn is een basisvoorwaarde wat mij elke dag weer inspireert om dingen te doen zoals ik ze doe. En wat ik doe is zoveel mogelijk bewust genieten.

Meer geschiedenis

Marco Agema in de praktijk

In de afgelopen jaren heb ik met heel veel verschillende organisaties samengewerkt, verschillende type opdrachten uitgevoerd en ben ik op veel verschillende plekken geweest. Rode draad is laten zien waar je voorstaat want mijn levensmotto = Zeggen is 1, doen is 2!

In de praktijk