Even voorstellen

Maak kennis met Marco Agema, dé duurzaamheidsexpert voor ondernemers die willen floreren in de groene revolutie! Met zijn ongeëvenaarde ervaring en uitgebreide netwerk in de duurzaamheidssector heeft Marco een ware schat aan kennis en expertise opgebouwd. En het beste van alles? Hij is vastbesloten om die kennis met jou te delen en je te inspireren om een impactvol beleid te ontwikkelen dat de wereld zal veranderen.

Bij Marco’s Master Class, Heisessies en Coaching-trajecten Duurzaam Ondernemen draait alles om vijf kernwaarden: Praktisch, Laagdrempelig, Deelbaar, Betaalbaar en met Humor.

Praktisch

Praktisch: Marco beseft maar al te goed dat ideeën alleen waarde hebben als je ze in de praktijk brengt. Daarom heeft hij slimme tools ontwikkeld die jouw duurzame visie omzetten in concrete acties, zodat jouw onderneming maximaal kan renderen!

Laagdrempelig

Laagdrempelig: Duurzaamheid moet toegankelijk zijn voor álle ondernemers, ongeacht de omvang van het bedrijf of de branche waarin je actief bent. Marco biedt daarom praktische en begrijpelijke oplossingen die voor iedereen haalbaar zijn.

Deelbaar

Deelbaar: Marco gelooft in de kracht van samenwerking. Hij deelt graag zijn kennis en werkt samen met partners om duurzame oplossingen te ontwikkelen. Want zoals hij zegt: “Delen = vermenigvuldigen!” Samen kunnen we een echte impact maken.

Betaalbaar

Betaalbaar: Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn! Marco begrijpt dat investeringen soms een struikelblok kunnen vormen, maar hij weet uit eigen ervaring dat duurzame oplossingen op de lange termijn altijd rendabel zijn, zowel financieel als qua imago. Hij heeft zelf een succesvolle transitie doorgemaakt in een veeleisende sector waarin doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen cruciaal zijn.

Humor

Humor: Wie zegt dat duurzaamheid saai moet zijn? Marco is ervan overtuigd dat duurzaamheid juist leuk en inspirerend kan zijn. Met zijn luchtige en humoristische aanpak wil hij anderen informeren, inspireren en aanzetten tot actie. Hij ziet overal kansen en moedigt jou aan om elke dag duurzame keuzes te maken. Het resultaat? Een organisatie die sprankelt en veerkrachtig is.

Direct naar

Mijn geschiedenis

Ik ben Marco Agema en geboren in het jaar 1973 te Groningen.

Gelukkig zijn is een basisvoorwaarde wat mij elke dag weer inspireert om dingen te doen zoals ik ze doe. En wat ik doe is zoveel mogelijk bewust genieten.

Meer geschiedenis

Marco Agema in de praktijk

In de afgelopen jaren heb ik met heel veel verschillende organisaties samengewerkt, verschillende type opdrachten uitgevoerd en ben ik op veel verschillende plekken geweest. Rode draad is laten zien waar je voorstaat want mijn levensmotto = Zeggen is 1, doen is 2!

In de praktijk