Welkom bij Groen Genieten Plus


Groen Genieten Plus, de next step in duurzaamheid voor de ondernemer! Het gaan begrijpen dat duurzaamheid verder gaat dan voldoen aan wet- en regelgeving; In onze beleving gaat het ook om het creëren van waarde, gastvrijheid/klanttevredenheid, en het leveren van echte positieve impact. Onze programma’s gaan verder dan de meeste duurzaamheidsprogramma’s, met maatwerk en ondersteuning voor jouw bedrijf in combinatie met een warm netwerk. 

Bij Groen Genieten Plus geloven we dat een duurzame onderneming niet alleen goed is voor het milieu, de mens maar ook voor je winstgevendheid en reputatie. Kies uit onze programma’s, zoals het opstellen van een Duurzame Agenda en het bijwonen van onze DOK-sessies, om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en de Groen Genieten Plus sterren te verdienen (grijs, groen of goud). We begeleiden jou bij elke stap en zorgen ervoor dat jouw reis naar duurzaamheid succesvol en lonend is. Als je klaar bent om je onderneming te transformeren, neem contact met ons op om te ontdekken hoe Groen Genieten Plus jou kan helpen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op jouw onderneming, de gemeenschap en de planeet. 

Marco Agema

Als ervaringsdeskundige in het transformeren van je onderneming naar positief duurzaam ondernemen ben ik de ideale partner in het succesvol implementeren van je duurzame idealen binnen je organisatie. Ik help je bij het creëren van een krachtige merkstrategie en het naadloos opnemen van duurzaamheid in je bedrijfsvoering. Samen zetten we stappen naar een succesvolle, toekomstbestendige onderneming en behalen we duurzaam succes met inzicht in gedragsverandering voor jezelf, jouw team en je afnemers.

Programma's

Welkom bij het ‘Individuele Duurzame Agenda’, aangeboden door Groen Genieten Plus. De Duurzame Agenda is een digitaal Werkboek die aan de hand van acht Duurzame Pijlers structuur aanbrengt aan je eigen succesvolle route. De Duurzame Agenda is speciaal ontworpen voor ondernemers die op zoek zijn naar een gedetailleerde en gepersonaliseerde route naar duurzaam ondernemerschap voor nu en de komende jaren. Hier is wat je kunt verwachten van dit programma:

  1. Uitgebreid Intakegesprek: We beginnen met een diepgaand intakegesprek waarin we je huidige situatie, doelen, en uitdagingen bespreken. Dit helpt ons een op maat gemaakt plan te ontwikkelen.
  2. Strategische Planning: Samen met jou werken we aan het opstellen van een Duurzame Agenda voor jouw onderneming, welke is verwerkt in een digitaal boekwerk. Deze digitale agenda is een strategisch plan dat je zal begeleiden naar duurzaam zakelijk succes.
  3. Individuele Begeleiding: Gedurende het programma krijg je persoonlijke begeleiding en advies van een onafhankelijke gids, Marco Agema. Hij zal je ondersteunen bij het implementeren van duurzame praktijken en het nemen van strategische stappen.
  4. Doelgerichte Acties: We helpen je bij het identificeren van specifieke maatregelen en acties die je onderneming duurzamer maken. Dit omvat mogelijkheden om Groen Genieten Plus Sterren te behalen op alle acht Duurzame Pijlers.
  5. Duurzaam Succes: Ons doel is om jouw onderneming toekomstbestendig te maken en een positieve impact te hebben op het milieu en de maatschappij. Jouw Duurzame Agenda zal je leiden op deze weg en mede door een warm netwerk van experts op de verschillende Duurzame Pijlers is duurzame ondersteuning altijd dichtbij.

Prijs: €850,– voor het volledige individuele programma

Welkom bij het Duurzaam Ondernemers Kooksessie (DOK), een exclusief programma aangeboden door Groen Genieten Plus. Het DOK is ontworpen om ondernemers drie keer bij elkaar te brengen om elkaar te informeren, inspireren en aan te zetten tot actie & zo nodig te begeleiden op hun reis naar duurzaamheid en zakelijk succes. Hier is wat je kunt verwachten van dit programma:

Inzicht in je Duurzaamheidsniveau: Met behulp van ons programma indeling en het bijwerken van je eigen digitale Duurzame Agenda geven wij ondernemers inzicht in hun huidige duurzaamheidsniveau. Dit biedt een helder startpunt om je duurzame reis te beginnen en te bepalen waar je kunt verbeteren. Zowel individueel maar ook gezamenlijk optrekken.

Groen Genieten Certificering: De basis van DOK is gericht op het behalen van een hoger niveau op het duurzamer ondernemen aan de hand van acht Duurzame Pijlers die allen bij positieve resultaten worden beloond met kleuren sterren. We begeleiden je stap voor stap om te voldoen aan de criteria en je onderneming klaar te maken voor deze ster-erkenningen.

Individuele Strategie-ontwikkeling: We helpen je bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte duurzaamheidsstrategie die past bij je bedrijf. Deze strategie zal je helpen niet alleen te voldoen aan Groen Genieten Plus, maar ook verder te gaan in je duurzaamheidsreis.

Kennisdeling: Tijdens de DOK’s krijg je de kans om kennis en ervaringen te delen met andere horecaondernemers. Dit netwerk biedt waardevolle inzichten en ondersteuning.

Toegang tot experts: Tijdens DOK’s is het mogelijk om expertise aan te vragen bij de aangesloten experts. De verschillende experts geven je niewe inzichten en staan ookopen voor interactie, om zo te komen tot een waardevolle samenwerking met als gezamenlijk doel als keten erop vooruit te gaan.

Prijs: €600,- voor 3 DOK’s en werken aan je Duurzame Agenda

Contact

Heb je vragen over onze programma’s, wil je meer informatie, of ben je klaar om je in te schrijven voor ‘Duurzame Agenda’ of een DOK-programma? We staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Marco Agema
E-mail: marco@marcoagema.nl
Telefoon: 06-51000901

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met jou aan de slag te gaan en samen te werken aan een duurzame toekomst voor jouw onderneming.