Agema's Master Class

Heeft jouw organisatie een flinke boost nodig, een energieke boost of wil je even helemaal out of the box denken? Dan is mijn masterclass dé perfecte remedie!

Met mijn onuitputtelijke energie en mijn vijftig lentes jong, barst ik nog steeds van ambitie. Ik ben vastbesloten om mijn zeventien jaar aan opgedane kennis over Duurzaam Ondernemen te delen met anderen. En geloof me, ik garandeer je dat je zult begrijpen dat duurzaamheid ook echt iets oplevert!

Ontvang nieuwe inzichten, bruikbare tools en focus op duurzaam rendement door out-of-the-box te denken en actie te ondernemen. Sluit je aan bij interactieve sessies vol energie, uitdagende opdrachten en waardevolle thema’s om jouw merk duurzaam vooruit te helpen. & dat alles in pak en beet 60 tot 90 minuten!

Deze Master Class draait helemaal om te achterhalen wat nu eigenlijk “echt duurzaam ondernemen is”. Wat is de basis van jouw onderneming in de toekomst, en dat begint morgen! Wat is jouw persoonlijke status en die van jouw organisatie in 2030?

Hoe krijg je dit soort inzichten en vertaal je ze naar een krachtig beleid? In deze praktische, laagdrempelige en humorvolle sessie krijg je in ongeveer een uur tijd een flinke boost en de tools om direct toe te passen in de praktijk. Geen zorgen, ik sta ook klaar om je te helpen bij de implementatie op de werkvloer.

Met meer dan 16 jaar ervaring in Duurzaam Ondernemen, inclusief de nodige ups en downs, kan ik precies je wijzen op wat Duurzaam Ondernemen jou en jouw organisatie kan brengen!

Contact of boeken

Als je klaar bent om een nieuwe missie en visie te ontwikkelen voor je huidige merk, dan is deze masterclass echt iets voor jou om te boeken!

Het draait allemaal om het verleggen van je koers en een frisse wind laten waaien door je organisatie. Je voelt dat er iets moet gebeuren, maar vraagt je af of je kunt voortbouwen op het fundament dat er al ligt, een compleet nieuwe organisatie moet creëren of een mix van beide.

Wat je ook besluit, met mijn expertise ben ik de aangewezen persoon om jullie op een praktische, laagdrempelige en met een vleugje humor door deze transitie te loodsen, met nieuwe inzichten en inspiratie. Geloof me, ik heb een vergelijkbaar proces zo’n 16 jaar geleden met groot succes toegepast in mijn eigen onderneming, en tot op de dag van vandaag pluk ik daar nog steeds de vruchten van.

Dus vertrouw op een geweldige uitkomst met een krachtig merk tot gevolg!

Contact of boeken

Duurzaam ondernemen draait om de focus op één of meerdere waardevolle thema’s. Maar pas op, te veel thema’s kunnen je afleiden van waar het echt om gaat.

Jouw klanten zoeken een expert, dus laat je niet verleiden door alle mogelijke zijsporen. Geloof me, ik heb uit eigen ervaring geleerd dat ik mijn energie meerdere keren verspild heb aan te veel inspirerende thema’s. Daarom sta ik klaar om je te begeleiden naar de meest boeiende en relevante thema’s, en help ik je om de juiste keuze te maken voor jouw organisatie. Benieuwd hoe?

Boek in ieder geval een Master Class en ik informeer, inspireer en zet jou & je team aan tot actie in pak en beet 1 uur, zodat jouw onderneming zich expert mag noemen op een waardevol thema!

Contact of boeken

Ik neem je graag mee naar de interessante wereld van nieuwe connecties, want bij duurzaam ondernemen hoort ook een bruisend netwerk.

Laat je verrassen door de overvloed aan boeiende organisaties die zich bezighouden met verschillende waardevolle thema’s. Ik noem het “ontwikkel je eigen Duurzame Platform”, een digitale omgeving waar jij samen met je (nieuwe) partners de kaders bepaalt.

Ik sta te popelen om je de ins en outs via een Master Class te presenteren om zo het moderne netwerken bij te brengen, terwijl ik je gids in een wereld vol dynamiek, gericht op het ondernemen van morgen. Laten we van start gaan, hopelijk mag ik jou al toevoegen op mijn platform?

Contact of boeken

Tijdens deze Master Class neem ik je mee in de wereld van duurzaam ondernemerschap en de kansen en valkuilen die je op deze route kunt tegenkomen.

Met meer dan 16 jaar waardevolle ervaring, waarin succes en tegenslagen hand in hand gingen, zal ik de deelnemers vermaken met een interactief programma van ongeveer 1 uur. Laat je inspireren door mijn persoonlijke verhalen en leerzame inzichten!

Contact of boeken

De Master Class over de uitvoering van duurzaam ondernemen is zonder twijfel de meest boeiende voor de gemiddelde ondernemer, maar het is ook een Master Class die meer geschikt is voor gevorderden.

Ik ben ervan overtuigd dat je minstens 2 van de 5 eerdere Master Classes moet hebben gevolgd om de juiste implementatie van je duurzame idealen goed toe te kunnen passen. Naast kennis en vaardigheden komt het bij de uitvoering ook aan op overtuiging, wilskracht en flexibiliteit, en dat vergt over het algemeen de nodige ervaring! Maar laat je niet afschrikken en daag jezelf uit om in ongeveer 1,5 uur helemaal klaar te zijn voor deze uitdaging!

Contact of boeken

De prijzen voor de Master Classes zijn te vinden op de prijslijst.