Inspiratiesessie

Ik heb met mijn food achtergrond al heel veel inspiratiesessies creatief mogen invullen bij talloze organisaties. Mijn specialisme is duurzaamheid en hoe dit toe te passen. Met mijn kennis, netwerk en toegang tot concrete producten kan ik leuke innoverende sessies verzorgen. Ik ga het verhaal vertellen, het laten zien en proeven en de deelnemers het laten doen. Dan is zo’n sessie bijna een workshop, waar het niet alleen gaat om het maken van het product zelf, maar voor om de achterliggende boodschap en het bewust zijn van de toekomstbestendige keuzes!

Een Inspiratiesessie loopt altijd goed wanneer ik over eigen werkervaring ga vertellen. Met mijn ruime ervaring in de foodsector beschik ik over een schier onuitputtelijke database waaruit ik constant een voorbeeld kan benoemen die zorgt voor een andere aanvliegroute met bijbehorende oplossing. De database is opgebouwd uit en in de oude en nieuwe economie. Ik weet als geen ander hoe de grootste hobbels succesvol overwonnen dienen te worden. Met het geven van de Inspiratiesessies heb ik maar één echte wens en dat is dat de toehoorders geïnspireerd raken door mijn presentatie en vervolgens het in hun eigen omgeving op geheel eigenwijze in gaan vullen.

Wat ik naast mijn kennis altijd kan aanboren is mijn enthousiasme om te zorgen dat de toehoorders beseffen dat ik een oprecht verhaal vertel, zodat men mijn boodschap positief ervaart en in mogelijkheden gaat denken. Ook mijn gevoel voor sfeer helpt, waardoor ik tijdig kan schakelen zodat zoveel mogelijk aanwezigen (jong en oud) geïnteresseerd tot aan het einde bij de les blijven.

Wilt u nu enkele concrete voorbeelden uit het verleden ervaren, check dan onderstaande artikelen.

Inspiratiesessie

Inspiratiesessies geven kan op allerlei manieren en voor allerlei groepen. Zowel in het bedrijfsleven als binnen andere type organisaties zoals het onderwijs, overheden en bij NGO’s. Ook sta ik altijd open voor het geven van combinatie Inspiratiesessies. Dit kan een samenwerking zijn tussen 2 werelden waarvan ik de kant van het Food en een andere persoon bijvoorbeeld logistiek, energie of mobiliteit oppakt. Gezamenlijk vinden wij elkaar dan in toekomstbestendig denken.

  • Toekomstige voedselketen
  • Snackbar van de Toekomst
  • Regionaal
  • Ekologie
  • Claims
  • Productpaspoort
  • Samenwerken
  • Netwerken
Contact opnemen