Presentator

Als kind was ik al graag aan het woord en stond ik voor groepen leeftijdsgenootjes grapjes te maken. Ik heb heel lang gedacht om entertainer te worden waar ik het publiek zou gaan vermaken met leuke verhalen en nieuwe inzichten.

Hoewel ik weleens op uitnodiging van de Limburgse band Rowwen Hèze in de Stadsschouwburg te Groningen acte de présence heb gegeven, is die droom in mijn bedrijven uitgekomen. Zowel bij Grandtaria Friet van Piet als bij mijn Adviesbureau Denken Doen Duurzaam & Snackbar van de Toekomst is het de basis van het bestaan om mensen mee te nemen in de keuzes die ik als ondernemer elke dag maak of gemaakt heb!

Binnen mijn huidige werkzaamheden vertaal ik dat via dagvoorzitterschap, inspiratiesessies, workshops en als gastdocent bij het onderwijs. Impactvolle boodschap meegeven aan de toehoorders die ik fysiek ontmoet of, zoals wij steeds meer gaan ontwikkelen, een online sessie. Hoe en wat, kan ik in een 1 op 1 gesprek met u bespreken. Aan creativiteit geen gebrek, dus een bijzondere en inspirerende opdracht ga ik niet uit de weg. Vanzelfsprekend ben ik bereid om daar met u verder over in gesprek te gaan.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter moet je beschikken over gedegen kennis van het onderwerp om zo goed aan te voelen wat de sfeer in de zaal is Ik ben overtuigd dat ik die skills bezit!

Meer informatie

Inspiratiesessie

Inspiratiesessies geven kan op allerlei manieren en voor allerlei groepen. Zowel in het bedrijfsleven als binnen andere type organisaties zoals het onderwijs, overheden en bij NGO’s

Meer informatie

Workshop / Gastdocent

Vanuit mijn expertise in de horeca en de transitie die ik als ondernemer heb doorgemaakt kan ik de cursisten meenemen in een compleet nieuwe wereld, de wereld van het impact-ondernemen.

Meer informatie