Homepage

COACH

Voor coaching, begeleiding en advies t.a.v. de transitie binnen uw organisatie kunt u bij mij terecht voor het ontwikkelen van een nieuwe missie en bijbehorende missie verwoord in een gedegen duurzaamheidsplan.

Lees meer

INNOVATOR

Met mijn passie voor toekomstbestendig voedsel kan ik uw organisatie op vele vlakken verder helpen. Van iets kleins als een helpende hand in het opfrissen van uw menukaart tot  een gezondheidsplan voor uw teamleden ontwerpen.

Lees meer

PRESENTATOR

Vanuit mijn ervaring in de horeca om mensen te amuseren en te informeren gekoppeld aan een duurzame visie kan toehoorders op zo’n manier raken dat ze in beweging komen. Via inspiratiesessies, workshops en gastlessen weet ik mijn passie, plezier en power helder over te brengen.

Bekijk diensten

DENKEN


De eerste prikkel om duurzaamheid op te pakken wordt vaak gevolgd door erover na te denken over oplossingen om deze binnen uw organisatie te implementeren. Dit proces is de basis van een duurzame missie, want zonder goed bedacht plan geen succes. Een innovator is dan een geschikt partner!

Marco Agema

DOEN


Wanneer de denkfase vol aan de gang is word je steeds enthousiaster en wil je aan de slag om het daadwerkelijk te implementeren. Dan krijg je met lef en daadkracht te maken om het uiteindelijk ook echt uit te gaan voeren! Dan is een coach die ervaring meeneemt uit de praktijk een juiste partner!

Marco Agema

DUURZAAM


In de fase van doen krijg je te maken met het bijsturen van je visie. Het loopt altijd anders dan gedacht, mede doordat jezelf verandert maar ook de omgeving om jou heen. Met een vleugje inspiratie voor jezelf en je omgeving kom je snel door de ingewikkelde processen heen. Een korte sessie van buitenaf helpt en kan energie geven voor 10!

Marco Agema