Algemene ervaringen

In het begin van mijn ondernemerschap was ik mij nog niet bewust van mijn rol als inspirator. Mijn eerste bedrijf, Grandtaria Friet van Piet, had ik overgenomen van mijn familie, nadat ik daar vele jaren als parttimer en bedrijfsleider had rondgelopen. Grandtaria Friet van Piet was een bijzonder horecabedrijf en dat besef je pas wanneer je stopt. Dan komen de reacties vanuit verschillende hoeken en gaten. Overheden, onderwijs, bedrijfsleven, NGO’s, pers/media en ook vele consumenten hebben mij in de jaren na 2017 (verkoop) aangesproken over de betekenis van Grandtaria Friet van Piet voor hen persoonlijk en voor hun omgeving.

Maar goed, een rijke historie hebben betekent niet dat je die in je nieuwe leven ook weer kunt opbouwen, mits je weer een nieuwe impactvolle droom hebt en deze graag na wil streven. Die impactvolle droom is er weer gekomen in de vorm van “het bijdragen van het bouwen van een toekomstbestendige voedselketen”. Het was een vervolg van wat ik bij Grandtaria Friet van Piet had ingezet vanaf het jaar 2006!

Ik heb daarvoor 2 nieuwe bedrijven en een stichting opgericht, zodat ik op allerlei gebieden een vinger in de pap had. Helaas heeft dat niet gezorgd voor de gewenste resultaten, maar wellicht wel voor de nodige inspiratie. Want ik ga zelf altijd aan op mensen die “doen”. Ik wil laten zien dat wanneer je een waardevolle missie ontwikkelt en deze concreet gaat uitvoeren via allerlei activiteiten, opdrachten en tools dat mensen kunnen zien dat het niet ingewikkeld is om duurzamer te ondernemen en leven. Je moet het willen en doen!

Gaandeweg ben ik mijzelf gaan zien als inspirator. Door wat anderen ervan maken en door ervaring en lessen vanuit mijn eigen route. Ik wil de ander graag meenemen in mijn plezier, met positieve energie. Ik word er blij van dat mensen dankbaar zijn voor je tips en tricks en dat hoop ik nog jaren te mogen blijven doen.

Hieronder enkele van concrete voorbeelden die ik heb mogen ontwikkelen in de loop van de jaren:

Interesse?

Benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel met 06-51000901

Contact opnemen