Spreker

Ik ben te boeken als spreker voor een kleine groep maar grotere zalen vol publiek zijn ook opties. Ik kan een uren praten over mijn duurzame stappen en heb in het verleden daarin ook al de enige ervaring opgedaan.

Belangrijk in dit blok is u te overtuigen dat u aan mij een juiste spreker heeft die gezien zijn palmares wel enig gewicht in de strijdt gooit. Zo kan ik terugkijken op mooie titels als beste van Groningen, smaakmaker van Groningen, duurzaamste van Nederland, Snackster en meest Markant van Groningen. Ook een bezoek van minister-president Mark Rutte aan mijn bedrijf en de reis met de trein richting de klimaattop in Parijs mag ik toch wel met trots aan u presenteren.

En niet dat ik het daar allemaal om gedaan heb, want het overkwam mij, maar uiteindelijk wel ingezien dat het makkelijker is wanneer er publiciteit bijkomt kijken en je de gelegenheid krijgt om je boodschap te verkondigen.

Daarom ben ik ook nog steeds trots op het feit dat ik een eigen column in het vakblad Horesca mocht bekleden en dat ik als tafelheer regelmatig mocht aanschuiven bij RTV Noord. Daarnaast zijn er vele artikelen over mijn activiteiten in de diverse lokale en landelijke media terecht gekomen waarmee ik wil aangeven dat de boodschap om het duurzamer aan te pakken echt wel de aandacht heeft!

Inmiddels heb ik verschillende keren mogen optreden voor allerlei verschillende groepen. O.a. leermeesters uit de horeca, docenten van de SVO opleiding, leerlingen en studenten van basisscholen t/m HBO, ondernemersbijeenkomsten en bij diverse overheden. Kortom een schat aan ervaring die elke dag maar blijft groeien.

Ik ben een gelukkig mens en dat komt mede doordat ik balans gevonden heb in mijn leven met het onderwerp duurzaamheid. Dat brengt mij ook in de actie stand om anderen mee te nemen in mijn keuzes en hopelijk de juiste energie over te brengen dat het tot inspiratie zal leiden!

Marco Agema als Spreker

  • Grote en kleine zalen
  • Vertellen over events
  • Vertellen over opgedane ervaring
  • Een meeslepend verhaal

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn om mij te boeken?

Contact opnemen