Op het podium

Ik ben inmiddels de 40 gepasseerd en heb een rugzak vol aan ervaringen en die mag ik graag delen met anderen.

Als mijzelf op het podium had als doel om mijn missie te verkondigen aan het publiek. Een klasje van 10 of voor een zaal met 1000 personen, mijn verhaal stond als een huis. Ik was dagelijks bezig om te verduurzamen en dat vond het publiek wel interessant en hadden de wens om te horen welke stappen en keuzes ik moest maken om vooruit te komen. Wat het team en de gasten ervan vonden, waar ik mijn producten inkocht en of het überhaupt wel rendabel was!

Nu ik mijn horecabedrijf verkocht heb komt mijn ervaring op het podium goed van pas, want mijn missie is nog groter geworden en dat mogen nog meer mensen horen. Welke missie:

De wereld verduurzamen!

2 diensten heb ik op het podium aan te bieden:

  • Als Spreker. Mijn expertise vanuit de horeca gekoppeld aan de duurzaamheid kan ik op een luchtige manier met het publiek delen.
  • Workshops. Vanuit een bepaalde passie, plezier en power kan ik de boodschap helder en slagvaardig overbrengen.

Een gevarieerd schouwspel met 1 boodschap!

Als spreker

Mijn expertise vanuit de horeca gekoppeld aan de duurzaamheid kan ik op een luchtige manier met het publiek delen.

Meer informatie

Workshops

Vanuit mijn expertise in de horeca en de transitie die ik als ondernemer heb doorgemaakt kan ik de cursisten meenemen in een compleet nieuwe wereld, de wereld van het delen.

Meer informatie