Sociaal, minder armoede

Mensen in het zonnetje zetten die dat niet gewend zijn, een project oppakken waar armoede meer aandacht krijgt en oplossingen worden aangedragen, een team-uitje koppelen aan vrijwilligerswerk of mensen die verder van de arbeidsmarkt staan een snuffelstage aanbieden.

Zo maar een greep aan mogelijkheden om je organisatie direct te koppelen aan het armoedevraagstuk of sociale ongelijkheid. Op de menukaart aangeven welke bijdrage jouw organisatie levert schept de mogelijkheden dat anderen aan willen sluiten bij jullie initiatief.

Tips voor dit thema

  • SDG-koppeling: 1 – 2 - 5 – 10
  • Overgebleven voedsel door te schuiven naar/te doneren aan de Voedselbank.
  • 1 menu kopen, standaard 1 weggeven (TOMS schoenen principe)
  • Geef of ondersteun in het geven van waardevolle kooklessen aan de minder bedeelden.

Speciaal voor de aanbieders

Dit thema heeft alles in zich om zich te onderscheiden en wij willen graag organisaties uitdagen om specialist te worden op 1 of meerdere thema’s zodat je als aanbieder je kan onderscheiden van je concurrentie.

Onderstaande aanbieders hebben zich inmiddels al aangemeld en u kunt in het kort lezen waarom zij hebben gekozen voor dit specifieke thema, en hoe dat concreet is terug te vinden op de menukaart of op een andere wijze in hun organisatie.

U kunt via onderstaande knoppen direct naar een aanbieder navigeren en direct een boeking te maken!

Uw organisatie hier?

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Speciaal voor de partners

Voor de partners is het natuurlijk ook heel interessant om een partner te vinden op het gebied van een thema om zo binnen de eigen organisatie mooie stappen te kunnen zetten met hulp van de concrete resultaten uit het werkveld van aanbieders.

Onderaan deze alinea kunt u de verschillende organisaties vinden die hebben aangegeven zich te willen conformeren met dit thema en verder concreet hebben toegezegd dat ze vanaf heden maximaal zullen boeken bij de gekoppelde aanbieders. Leest u ook vooral de beweegredenen om dit thema te kiezen, want dat maakt het wellicht interessant voor de rest van de voedselketen om zich daarop ook te richten om uiteindelijk mooie duurzame stappen te kunnen zetten tot een maximaal toekomstbestendige voedselketen.

Uw organisatie hier? Sluit u aan als partner!

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u toch nog wat meer informatie over deze of andere thema’s binnen de Gezonde Bijeenkomsten programma dan zijn wij uiteraard bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur:

Bel Marco Agema: 06-51000901 of Eric Datema 06-52055944.

Een samenwerking van