Samenwerken – Netwerken

Wordt de spil van het samenwerken/netwerken.

Wordt de spil van het samenwerken/netwerken, een “samenwerkings-hub”, door niet alleen groepen te ontvangen (vergaderarrangementen/bijeenkomsten) en die vervolgens ook de kans te geven om gezamenlijk te lunchen/dineren, maar ook omdat je de (voedsel)keten hieraan koppelt zoals een boer, transporteur, snijbedrijf, ect. Denk continu aan kruisbestuiving, want delen = vermenigvuldigen.

Tips voor dit thema

  • SDG-koppeling: 17
  • Thema samenwerken volwaardig in de marketing terug laten komen.
  • Organiseer zelf regelmatig themabijeenkomsten en geef je vaste gasten de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten.

Speciaal voor de aanbieders

Dit thema heeft alles in zich om zich te onderscheiden en wij willen graag organisaties uitdagen om specialist te worden op 1 of meerdere thema’s zodat je als aanbieder je kan onderscheiden van je concurrentie.

Onderstaande aanbieders hebben zich inmiddels al aangemeld en u kunt in het kort lezen waarom zij hebben gekozen voor dit specifieke thema, en hoe dat concreet is terug te vinden op de menukaart of op een andere wijze in hun organisatie.

U kunt via onderstaande knoppen direct naar een aanbieder navigeren en direct een boeking te maken!

De Pijp Groningen

Wil je jullie meeting/inspiratiesessie/ALV enz. combineren met een lunch, borrel(hapje) en/of diner? Dat kan! De Pijp heeft samenwerkingen met fijne leveranciers die werken met lokale en biologische ingrediënten voornamelijk uit Groningen en omstreken.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van De Pijp is top. Onder ons pand is de goedkoopste centrumparkeergarage van Groningen. De bus stopt voor de deur en te voet en op de fiets is De Pijp heel goed te bereiken.

Type(s) vergaderruimte(n)

Inspirerende vergaderruimtes, zowel qua presentatie als omgeving op een centrumlocatie. Variërend voor kleine groepjes in de #Benzinebak, #Stookkelder en #Kolenkelder. Als ook de mogelijkheden voor grotere groepen om events te organiseren in onze #Woonkeuken met kookeiland.

Wat biedt de omgeving?

Nabij het Noorderplantsoen en op een paar minuten loopafstand van het Groninger Forum.

Bezoek de Pijp

Uw organisatie hier?

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Speciaal voor de partners

Voor de partners is het natuurlijk ook heel interessant om een partner te vinden op het gebied van een thema om zo binnen de eigen organisatie mooie stappen te kunnen zetten met hulp van de concrete resultaten uit het werkveld van aanbieders.

Onderaan deze alinea kunt u de verschillende organisaties vinden die hebben aangegeven zich te willen conformeren met dit thema en verder concreet hebben toegezegd dat ze vanaf heden maximaal zullen boeken bij de gekoppelde aanbieders. Leest u ook vooral de beweegredenen om dit thema te kiezen, want dat maakt het wellicht interessant voor de rest van de voedselketen om zich daarop ook te richten om uiteindelijk mooie duurzame stappen te kunnen zetten tot een maximaal toekomstbestendige voedselketen.

Uw organisatie hier? Sluit u aan als partner!

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u toch nog wat meer informatie over deze of andere thema’s binnen de Gezonde Bijeenkomsten programma dan zijn wij uiteraard bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur:

Bel Marco Agema: 06-51000901 of Eric Datema 06-52055944.

Een samenwerking van