Gezonde tips voor dit thema

Koppel 1 of meerdere Sustainable Development Goals (SDG's) aan dit thema:
  • bijvoorbeeld 17
Bezoek SDG-Nederland

De aanbieders

FC Groningen Euroborg Horeca

Fc Groningen wil het grootste en meest verbindende platform zijn voor de gehele regio. Wij willen op alle vlakken verbindingen leggen om zo samen te groeien. Dit staat vastgelegd in ons beleidsplan en is onlosmakelijk verbonden aan alles wat wij doen. Niets voor niets is een van onze kernwaardes: Samen.

Bezoek FC Groningen

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Al jaren zijn wij een ontmoetingsplek voor diverse groepen. Mede door ons ruime aanbod, gezellige sfeer en ruime parkeergelegenheden mag u ervan uitgaan dat wij de rol van gastheer/vrouw absoluut verstaan. Met de duurzame thema’s in opkomst willen wij daar ook graag een belangrijke rol inspelen door te blijven faciliteren en uit te breiden met extra services zoals brainstormen, sparren, inbrengen van onze kennis en uiteraard ons netwerk inzetten om duurzame bijeenkomsten te doen slagen.

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Dennis Cooking Place

Deze workshop heb ik speciaal gemaakt voor groepen gasten die eens iets anders willen dan het “standaard” voedsel. Het product waar we mee gaan werken wordt gemaakt uit een voedselprinter. Ik denk dat er in de toekomst veel meer met voedselprinters gewerkt gaat worden. Dan gaat het over minder co2 uitstoot & gezonde voeding. Kookworkshops zijn niet alleen maar gezellig en lekker, maar ook goed voor je team(building) en je leert ook nog wat! “leuk-leerzaam-lekker”

Bezoek Dennis Cooking Place

The Social Hub Groningen

Samenbrengen van mensen zit in onze aard. Kom hier voor jouw bijeenkomst en verbind met onze andere gasten en het netwerk dat TSH te bieden heeft. Wij denken graag mee in hoe we hierbij kunnen ondersteunen voor jouw bijeenkomst

Bezoek The Social Hub Groningen

De Pijp Groningen

Wil je jullie meeting/inspiratiesessie/ALV enz. combineren met een lunch, borrel(hapje) en/of diner? Dat kan! De Pijp heeft samenwerkingen met fijne leveranciers die werken met lokale en biologische ingrediënten voornamelijk uit Groningen en omstreken.

Bezoek de Pijp
Paviljoen Sterrebos

Paviljoen Sterrebos

Een heerlijke cappuccino in de ochtend, met of zonder gebak. De ideale plek om af te spreken voor de lunch, of een lekker drankje op het terras? Genieten van een gezellig diner of borrelen met je collega’s na een vergadering in een van onze zalen? Het kan allemaal bij Paviljoen Sterrebos, de ideale plek om groen te netwerken. Op de eerste etage van ons paviljoen bevinden zich maar liefst zes ruim opgezette vergaderruimtes. Dit betekent een fantastische locatie voor uiteenlopende bijeenkomsten.

Bezoek Paviljoen Sterrebos

Uw organisatie hier?

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over deze of andere thema’s binnen de Gezonde Bijeenkomsten programma dan zijn wij uiteraard bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur:

Bel Marco Agema: 06-51000901 of Eric Datema 06-52055944.

Een samenwerking van