Minder verspillen – Circulair

Specialist zijn in minimaal weggooien of maximaal hergebruiken

Levert heel veel waardevols op, o.a. inzichten, positief gevoel en betere marges. Hierover vertellen zal gunstig uitpakken omdat het gaat over minder uitputting van de aarde door o.a. minder energie en voedsel verspillen.

Tips voor dit thema

  • SDG-koppeling: 4 – 9 – 11 – 13 – 17
  • Verspillen in breedste zin van het woord zijn onder dit thema te plaatsen zoals voedsel, energie, transport en manuren.
  • Ook meubilair is hieraan te koppelen waarbij de gasten wellicht de mogelijkheid krijgen om spullen in te brengen of juist mee te nemen.
  • Een doggy-bag!

Speciaal voor de aanbieders

Dit thema heeft alles in zich om zich te onderscheiden en wij willen graag organisaties uitdagen om specialist te worden op 1 of meerdere thema’s zodat je als aanbieder je kan onderscheiden van je concurrentie.

Onderstaande aanbieders hebben zich inmiddels al aangemeld en u kunt in het kort lezen waarom zij hebben gekozen voor dit specifieke thema, en hoe dat concreet is terug te vinden op de menukaart of op een andere wijze in hun organisatie.

U kunt via onderstaande knoppen direct naar een aanbieder navigeren en direct een boeking te maken!

Uw organisatie hier?

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Speciaal voor de partners

Voor de partners is het natuurlijk ook heel interessant om een partner te vinden op het gebied van een thema om zo binnen de eigen organisatie mooie stappen te kunnen zetten met hulp van de concrete resultaten uit het werkveld van aanbieders.

Onderaan deze alinea kunt u de verschillende organisaties vinden die hebben aangegeven zich te willen conformeren met dit thema en verder concreet hebben toegezegd dat ze vanaf heden maximaal zullen boeken bij de gekoppelde aanbieders. Leest u ook vooral de beweegredenen om dit thema te kiezen, want dat maakt het wellicht interessant voor de rest van de voedselketen om zich daarop ook te richten om uiteindelijk mooie duurzame stappen te kunnen zetten tot een maximaal toekomstbestendige voedselketen.

Uw organisatie hier? Sluit u aan als partner!

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u toch nog wat meer informatie over deze of andere thema’s binnen de Gezonde Bijeenkomsten programma dan zijn wij uiteraard bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur:

Bel Marco Agema: 06-51000901 of Eric Datema 06-52055944.

Een samenwerking van