Gezonde tips voor dit thema

Koppel 1 of meerdere Sustainable Development Goals (SDG's) aan dit thema:
  • bijvoorbeeld 1 – 2 – 3 – 6 – 10 – 12
Bezoek SDG-Nederland

De aanbieders

Dennis Cooking Place

Printernationale vega(n) gerechten:

Vanaf 12 personen, kosten € 65,00 p.p. incl btw, drankjes, schorten en menu’s.

In deze vega(n) workshop gaat het over VLEES… eehh VLEES? Jawel: “geprint vlees” Jij en je gezelschap gaat koken met www.redifinemeat.com. Nieuw op de voedselmarkt, vooral nieuw op het gebied van alt-vlees. Dit product wordt en komt uit een voedselprinter en is volledig vega(n) en je kunt er heerlijke gerechten mee maken! Daar gaat het tenslotte om. Dus wil je eens kennis maken met een nieuw product? Mail mij: info@denniscookingplace.nl voor meer informatie voor een superleuk, lekker en vooral een leerzame kookworkshop.

Bezoek Dennis Cooking Place

Hotel Corps de Garde

Corps de Garde biedt een bijzondere beleving op de kaart binnen het thema gezondheid. Midden in het stadscentrum van Groningen is een stadswandeling tussen het vergaderen door snel gemaakt. Op de menukaart ruime keuzes in (fruit)salades, (groente)smoothies en Vegan producten & aan de andere kant een minimaal aanbod in frituurproducten. Juiste afstemming van het aanbod, wij denken graag met u mee!

Bezoek Hotel Corps de Garde

The Social Hub Groningen

Voeg een yoga les of kick box sessie toe aan jouw bijeenkomst voor een heldere, actieve geest

Bezoek The Social Hub Groningen
Paviljoen Sterrebos

Paviljoen Sterrebos

In het Zuiden van de stad Groningen, gelegen in een uniek stukje natuur runnen wij een eigentijds restaurant waar op hoog niveau gekookt wordt en de groenten uit de seizoenen een belangrijke rol spelen. Wandel door de tuinen van de “Duo” en natuurlijk het Sterrebos om afsluitend te genieten in het restaurant.

Bezoek Paviljoen Sterrebos

Uw organisatie hier?

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over deze of andere thema’s binnen de Gezonde Bijeenkomsten programma dan zijn wij uiteraard bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur:

Bel Marco Agema: 06-51000901 of Eric Datema 06-52055944.

Een samenwerking van