Energie – Mobiliteit – Infrastructuur

Energie is een groot vraagstuk waar heel veel ondernemers opeens met extreme prijzen te maken hebben.

Hoge investeringen lonen nu om te maken, daar de onzekerheid op de energiemarkt wellicht nog jaren aanhoudt en de gehele voedselketen opzoek is naar een duurzame oplossing.

Mobiliteit en infrastructuur zijn grote thema’s waar je als aanbieder van vergaderarrangementen niet gelijk invloed op hebt, althans dat gevoel krijg je. Toch wordt dat vaak onderschat en komt het neer op in gesprek gaan met je ketenpartners door o.a. aan te geven dat je minder vaak per week beleverd wil worden en door een zo duurzaam mogelijk voertuig.

Wat het ook wordt qua focus, deel deze route met je publiek en verwerk dat op een subtiele wijze op de menukaart, zoals in de naamgeving.

Tips voor dit thema

  • SDG-koppeling: 7 – 9 – 11
  • Betrek de ketenpartners erbij.
  • Minder vaak laten bezorgen!
  • Slimmer inkopen en energiebeleid om vervolgens de stappen te delen op de menukaart.
  • Op de menukaart de footprint delen.

Speciaal voor de aanbieders

Dit thema heeft alles in zich om zich te onderscheiden en wij willen graag organisaties uitdagen om specialist te worden op 1 of meerdere thema’s zodat je als aanbieder je kan onderscheiden van je concurrentie.

Onderstaande aanbieders hebben zich inmiddels al aangemeld en u kunt in het kort lezen waarom zij hebben gekozen voor dit specifieke thema, en hoe dat concreet is terug te vinden op de menukaart of op een andere wijze in hun organisatie.

U kunt via onderstaande knoppen direct naar een aanbieder navigeren en direct een boeking te maken!

Uw organisatie hier?

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Speciaal voor de partners

Voor de partners is het natuurlijk ook heel interessant om een partner te vinden op het gebied van een thema om zo binnen de eigen organisatie mooie stappen te kunnen zetten met hulp van de concrete resultaten uit het werkveld van aanbieders.

Onderaan deze alinea kunt u de verschillende organisaties vinden die hebben aangegeven zich te willen conformeren met dit thema en verder concreet hebben toegezegd dat ze vanaf heden maximaal zullen boeken bij de gekoppelde aanbieders. Leest u ook vooral de beweegredenen om dit thema te kiezen, want dat maakt het wellicht interessant voor de rest van de voedselketen om zich daarop ook te richten om uiteindelijk mooie duurzame stappen te kunnen zetten tot een maximaal toekomstbestendige voedselketen.

Uw organisatie hier? Sluit u aan als partner!

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u toch nog wat meer informatie over deze of andere thema’s binnen de Gezonde Bijeenkomsten programma dan zijn wij uiteraard bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur:

Bel Marco Agema: 06-51000901 of Eric Datema 06-52055944.

Een samenwerking van