Gezonde tips voor dit thema

Koppel 1 of meerdere Sustainable Development Goals (SDG's) aan dit thema:
  • bijvoorbeeld 4 – 5 - 8 – 10 – 13 - 15

De aanbieders

Mediacafé

Opzoek naar een unieke vergaderplek?

Misschien heb je ons al voorbij zien komen in de 2good2go app. Voedsel weggooien proberen wij tot het minimum te beperken. Onze heerlijk, verse belegde broodjes zijn van bakkerij Haafs gemaakt met meel uit Groningen. Waar wij ook trots op zijn is onze koffie! Gebrand in Groningen en daardoor knettervers. De jongens van het Koffiestation hebben zelf contact met de boeren, zodat zij ook een eerlijke prijs krijgen voor hun product. Wij zijn gevestigd in de Mediacentrale; ooit de energieleverancier van het Noorden en nu een duurzaam en dynamisch kantorencomplex met energielabel A!

Bezoek Mediacafé

FC Groningen Euroborg Horeca

Fc Groningen Horeca is onlosmakelijk verbonden met Stad en Ommeland. Daar waar het aanbod het toelaat wordt er altijd gekozen voor een regionale leverancier om zo altijd verbinding met de regio te houden. Het streven is om een steeds groter assortiment aan lokale en regionale producten te voeren en zo koploper te worden in het aanbieden van lokale schatten en dit ook actief te communiceren naar al onze gasten of je nu een wedstrijd van Fc Groningen bezoekt, of een bijeenkomst organiseert in een van onze skyboxen. 

Bezoek FC Groningen

Het Strandhuis Meerstad Groningen

Waarom naar de horizon turen als het voor je voeten ligt(groeit), Er is denken wij nog veel te ontdekken in onze eigen omgeving. Voor de vergaderingen met lunches bieden we zoveel mogelijk streek producten aan. Fantastisch dat een boer om de hoek een versproduct kan leveren. Beter een goede buur…

Bezoek het strandhuis

De Pijp Groningen

Wil je jullie meeting/inspiratiesessie/ALV enz. combineren met een lunch, borrel(hapje) en/of diner? Dat kan! De Pijp heeft samenwerkingen met fijne leveranciers die werken met lokale en biologische ingrediënten voornamelijk uit Groningen en omstreken.

Bezoek de Pijp

Uw organisatie hier?

Een korte uitleg hoe uw organisatie aansluit bij dit thema

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over deze of andere thema’s binnen de Gezonde Bijeenkomsten programma dan zijn wij uiteraard bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur:

Bel Marco Agema: 06-51000901 of Eric Datema 06-52055944.