Mr Duurzaam Procesbegeleider

Organisaties helpen om hun duurzame idealen te verwezenlijken begint met in gesprek te gaan, goed te luisteren, met een voorstel te komen en samen aan de slag te gaan, ieder vanuit zijn/haar eigen rol!

Uiteenlopende duurzame idealen zijn vaak terug te brengen tot een paar thema’s. Met ruim 15 jaar duurzaamheidservaring van Mr Duurzaam is er in zijn grote netwerk altijd wel een expert op een bepaald thema voor handen. Verduurzamen doe je niet alleen, dat doe je om gezamenlijk vooruit te gaan. Samen te leren van elkaars successen en fouten doe je om er uiteindelijk met je eigen organisatie beter op te komen staan als branche, sector, omgeving, stad, provincie of land!

Procesbegeleider zijn is een fantastische rol. Je ervaart mooie energie van de deelnemers wanneer de momenten van herkenning, het beleid vertalen via een duurzamere boodschap en de successen komen. Wanneer de taak van procesbegeleider erop zit, zijn er mooie en waardevolle stappen gezet waar de ondernemer op eigen kracht mee verder kan!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mr Duurzaam als katalysator van jouw organisatie binnenhalen? Dat kan!

Bel: 06-51000901 of mail marco@marcoagema.nl.