Gezonde bijeenkomsten

Buiten de deur werken en dan iets missen, het werkt niet fijn! Herkent u dat?

Het overkomt mij regelmatig en dan specifiek op het gebied van duurzaamheid. Ik denk dan vaak “een gemiste kans”, “laaghangend fruit” of “is toch niet meer van deze tijd.

Dan heb ik de neiging om mijn kaartje achter te laten om uiteindelijk samen op pad te gaan en mooie “duurzame” stappen in te zetten.

Maar wanneer ik dan in gesprek ga om te achterhalen waarom het er niet is of juist nog wel, dan blijkt dat ze het zelf ook wel weten maar de noodzaak van de verandering niet ervaren omdat niemand erover valt of er nooit naar vraagt! Als je dan doorvraagt blijkt dat de organisatie waar ze voor werken best veel zaken goed hebben georganiseerd, maar andere prioriteiten hebben dan duurzamer te gaan ondernemen. Zonde, doodzonde!

De vraag is er wel, maar wordt er wel op de juiste wijze gecommuniceerd? Als je echt wilt, laat je aan alles merken dat het mogelijk is!

Oké:
Gezonde Bijeenkomsten wil ook vraag en aanbod bij elkaar brengen bij het maken van duurzame keuzes tijdens het werken buiten de deur. Of er nu een vergadering, sollicitatiegesprek, een feest, bhv-cursus of iets dergelijks plaatsvindt, jij wilt als bezoeker van een locatie minimaal hetzelfde kwaliteit ervaren als je gewend bent vanuit je eigen organisatie, dus ook op het gebied van duurzaamheid!

Is het er niet, wordt het niet aangeboden, wordt er niet over gesproken en jij als gast houdt ook je mond en doet slechts je ding, dan zul je zien dat alles heel lang bij hetzelfde blijft en dat er op een gegeven moment de voordelen van deze specifieke locatie zoals gratis parkeren, lekker eten, ruime vergaderzalen, goede prijs en vriendelijke bediening wegvallen tegenover thema’s die er echt toe doen zoals minder verspillen, minder ongezond, meer groenten, kleinere porties, een doggy bag, ect..

Dat kan nu dus al anders: Gezonde Bijeenkomsten!

Gezonde bijeenkomsten

Ik ben betrokken bij de Gezonde Bijeenkomsten als procesbegeleider omdat ik

  • succesvol kan zorgen dat vraag en aanbod bij elkaar wordt gebracht.
  • Een vliegwiel ben door kennis van beide werelden (vraag & aanbod) en expertise op concreet inpassen van duurzaamheid heb.
  • Energie meegeef voor de langere periode waardoor succes gegarandeerd is!

Meer weten over de Gezonde Bijeenkomsten of mijn diensten neem contact op via 06-51000901 of mail marco@marcoagema.nl.