Mr Duurzaam in actie

Het leuke van als Mr Duurzaam werken is dat het voor beide partijen divers en super inspirerend is. Het gaat over activiteiten die anderen kunnen helpen om vooruit te komen of helpen om een duurzame oplossing te vinden.

Soms zijn het grote projecten, dan weer wat kleinere opdrachten, vaak gekoppeld aan de voedselketen, soms puur op één thema, in verschillende rollen maar het zijn steeds activiteiten waar je blij van wordt.

Ik vind het leuk dat mensen willen weten waar Mr Duurzaam uithangt. Daarom is er een landingspagina om te weten waar de energie op een bepaald moment in het jaar aan wordt besteed en op is gericht. Oftewel, Mr Duurzaam in actie!

Diensten van Mr Duurzaam

Gezonde bijeenkomsten

Gezonde Bijeenkomsten wil ook vraag en aanbod bij elkaar brengen bij het maken van duurzame keuzes tijdens het werken buiten de deur. Of er nu een vergadering, sollicitatiegesprek, een feest, bhv-cursus of iets ander is.

Meer over gezonde bijeenkomsten

Coöperatie de Graanrepubliek

Coöperatie de Graanrepubliek bestaat uit ondernemers zoals boeren, ontwikkelaars en verkopers. De coöperatie is gevestigd in een oude treinremise in Bad-Nieuweschans, welke is gelegen in het noordoosten van de provincie Groningen, strak tegen de Duitse grens aan.

Naar de Graanrepubliek