Mr Duurzaam SDG-coach

De 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) zullen in de aanloop naar 2030 een steeds prominentere rol in de maatschappij gaan spelen. De overheid, het onderwijs, NGO’s, de industrie en ook het bedrijfsleven zullen dit steeds meer gaan benadrukken.

Zijn wij in het Nederland van nu dan klaar om het maximaal te implementeren? Mr Duurzaam denkt van niet en werpt zich graag op als coach van deze veelomvattende, duurzame kapstok met 17 thema’s. Het bedrijfsleven coachen is van belang omdat dit de groeimotor zal zijn van de acceptatie van de 17 SDG’s.

Vanuit de ervaring dat een ondernemer bereid is om te verduurzamen zijn de 17 SDG’s een mooi instrument om duurzame stappen te zetten. Mr Duurzaam wil het graag symboliseren als een duurzame kapstok met 17 haakjes die niet alleen los van elkaar succesvol zijn maar heel goed geschikt zijn om aan elkaar te verbinden en zo uiteindelijk het waardevolle verhaal van de ondernemer te versterken.

Starten met de focus op 1 of 2 thema’s zal zorgen voor de juiste vibe. Met behulp van verschillende tools zal Mr Duurzaam ondernemers in de actie modus brengen waarna zij zelfstandig het traject kunnen volbrengen met als uiteindelijke prijs: “SDG-expert”.

Mr Duurzaam als SDG Coach

Interesse?

Bel: 06-51000901 of mail info@mrduurzaam.nl.