Mr Duurzaam Dutch-Cuisine Coach

Voeding en Mr Duurzaam zijn nauw met elkaar verbonden. Daarom is het ook zo gaaf om ambassadeur van Dutch-Cuisine te zijn. Waarom?

De Nederlandse keuken wordt vaak ondergewaardeerd. Dat komt door de Nederlanders zelf. Wij zijn voeding van ver weg als de standaard gaan vinden. Wij zijn vergeten welke mooie culinaire schatten onze eigen keuken te bieden heeft. Vaak wordt voedsel van eigen bodem en de echte Nederlandse eetcultuur afgedaan als voedsel voor het klootjesvolk, voedsel voor de armen en/of voedsel zonder fantasie! Gelukkig hebben menig ondernemers en chefs in de afgelopen jaren laten zien dat het helemaal niet zo triest gesteld is met de mogelijkheden voor de Nederlandse keuken. Het onderwijs is dat ook gaan inzien met vernieuwde opleidingen op verschillende niveaus.

Dutch-Cuisine is begonnen als een elite club met alleen maar top-chefs uit de sterrenrestaurants, maar gelukkig is het concept ook neergedaald in de andere sectoren van de horeca waardoor de Nederlandse keuken ook echt voor iedereen toegankelijk wordt!

Wat is er mooier om je menukaart zo te ontwerpen dat de 5 principes van de Dutch-Cuisine beweging maximaal naar voren komen. Dat beperkt je concurrentiepositie niet, deze wordt juist verruimd omdat er deuren opengaan die op andere plaatsen dicht blijven. Het warme netwerk van grond tot bord wordt maximaal ingezet wanneer je als ondernemer met de Dutch Cuisine theorie aan de slag gaat.

Mr Duurzaam is enthousiast bezig om de 5 principes overal in Nederland te laten landen, omdat hij vindt dat de 5 principes in het kort duidelijk maken wat de kracht van Nederland is, en wel op een bord!

De 5 principes zijn:

  • cultuur
  • gezondheid
  • natuur
  • kwaliteit
  • waarde

Mr Duurzaam als Dutch-Cuisine Coach

Mr Duurzaam kan een actieve bijdrage leveren om Dutch-Cuisine te implementeren bij jou op het bord. Waarmee?

Met een groot netwerk door heel Nederland, met veel kennis van korte ketens en met het spreken van de taal van duurzaamheid!

Bel: 06-51000901 of mail marco@marcoagema.nl.