Betekenisvolle invullingen Marco Agema

Als impactondernemer is het belangrijk dat je begrijpt dat je verantwoording vaak verder gaat dan alleen binnen je eigen bedrijfsactiviteiten. Zeg maar, de activiteiten buiten je eigen bedrijf!

Deze verantwoording kan betrekking hebben op allerlei zaken, waarbij het wel verstandig is om activiteiten buiten de deur dicht bij je eigen core business te organiseren. Niet alleen om focus aan te brengen, maar ook omdat je er als ondernemer er heel veel van kan leren wat weer zeer bruikbaar is voor de ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten.

Een positieve bijdrage ophalen vanuit de activiteiten buiten de deur moet voorop staan en het moet geen blok aan je been worden/zijn, want dan rendeert jouw energie maximaal voor jezelf en voor de buitenwacht.

Hieronder enkele activiteiten die ik heb opgepakt in de afgelopen 10 jaar welke voor een bepaalde periode een zeer positieve bijdrage hebben opgeleverd en na verloop van tijd een blok aan mijn been werden, oftewel ik kwam in tijdnood en mijn werkzaamheden binnen mijn eigen bedrijf gingen eronder lijden. Oftewel, wees enthousiast maar ken je grenzen!

Betekenisvol Groningen

Een netwerk voor de gehele stad en omstreken waarin individuen en organisaties samenkomen om de maatschappelijk toegevoegde waarde maximaal te benutten/creëren. Het moet de netwerkclub worden als het gaat om betekenisvol Groningen.

Over Betekenisvol Groningen

Manager Groningse Uitdaging

De ‘Groningse’ Uitdaging is de verbinder tussen Maatschappelijke Organisaties en het bedrijfsleven en is al in meer dan 60 gemeenten in Nederland actief.

Over de Groningse Uitdaging

Planet 3P0

Planet3p0 heeft als missie om de stad Groningen 100% duurzaam te maken in het jaar 2025. Via wijkbewoners de stad in een duurzame greep te nemen door samen aan de slag te gaan!

Over Planet 3P0

Duurzaamheidscentrum

Dit centrum is meer dan alleen een verzamelplek voor allerlei duurzame initiatieven. Een plek waar burgers, bedrijven en bestuurders elkaar kunnen treffen en aan de hand van verschillende thema’s met elkaar aan de slag te kunnen gaan.

Naar het duurzaamheidscentrum