Betekenisvolle invullingen van Denken Doen Duurzaam

In de laatste 10 jaar als horecaondernemer begreep ik steeds beter hoe belangrijk het is om maatschappelijke waarde toe te voegen aan de directe omgeving. Waarin je leeft en werkt. Tevens heb ik ervaren dat mijn relatief kleine bijdrage wel degelijk invloed heeft op een groter gebied dan ik vooraf had kunnen vermoeden.

Sinds de verkoop van mijn horecabedrijf heb ik besloten mij elke dag in te zetten voor betekenisvol werk om zo een continu positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij die niet beperkt blijft tot je directe omgeving.

In dit thema, betekenisvolle invulling, vertel ik welke diensten ik aanbied en plannen die ik heb om elke dag betekenisvol te leven en ondernemen.

Betekenisvol Groningen

Een netwerk voor de gehele stad en omstreken waarin individuen en organisaties samenkomen om de maatschappelijk toegevoegde waarde maximaal te benutten/creëren. Het moet de netwerkclub worden als het gaat om betekenisvol Groningen.

Meer informatie

Manager Groningse Uitdaging

De ‘Groningse’ Uitdaging is de verbinder tussen Maatschappelijke Organisaties en het bedrijfsleven en is al in meer dan 60 gemeenten in Nederland actief.

Meer informatie

Planet 3P0

Planet3p0 heeft als missie om de stad Groningen 100% duurzaam te maken in het jaar 2025. Via wijkbewoners de stad in een duurzame greep te nemen door samen aan de slag te gaan!

Meer informatie

Duurzaamheidscentrum 3P0

Dit centrum is meer dan alleen een verzamelplek voor allerlei duurzame initiatieven. Een plek waar burgers, bedrijven en bestuurders elkaar kunnen treffen en aan de hand van verschillende thema’s met elkaar aan de slag te kunnen gaan.

Meer informatie