Innovator

Om jezelf een innovator, vernieuwer, te noemen heb je ervaring uit de praktijk nodig, concrete voorbeelden, of misschien nog beter gezegd successen.

Ik ben als horecaondernemer in 2006 aan de slag gegaan om een nieuwe visie te ontwikkelen voor mijn toenmalige bedrijf Grandtaria Friet van Piet te Groningen. Ik wilde een missie die stond voor het verduurzamen van het bedrijf en van het vak in het algemeen. Het bleek een vondst want zo’n 15 jaar later zie je ook bij vele andere bedrijven uit diezelfde tak van sport allerlei zaken terugkomen die ik in die jaren al was begonnen. O.a. zorgen voor een veel transparanter verhaal, meer oog voor de kwaliteit van je team en dan met name het aansluiten bij je visie en het betrekken van stakeholders bij je ontwikkelingen zodat je onderneming meer waarde krijgt.

Na de verkoop van Grandtaria Friet van Piet ben ik 2 ondernemingen gestart, Adviesbureau Denken Doen Duurzaam & Snackbar van de Toekomst. Binnen beide organisaties was ik innovator door verschillende tools en producten te ontwikkelen die als toekomstbestendig betiteld kunnen worden.

Inmiddels ben ik als ondernemer actief in het ontwikkelen van nieuwe snacks voor coöperatie de Graanrepubliek. Niet zomaar producten, maar producten die gestoeld zijn op een duurzaam fundament:

  • Koppeling met 1 of meer Sustainable Development Goals (SDG’s);
  • De herkomst (binnen een schaal van 100 km in 2022);
  • Hoe circulair is het product en op welke ingrediënten van toepassing;
  • Wie zijn de partners en welke waarden dragen zij mee!

Onderstaande artikelen schetsen slechts een klein gedeelte van mijn ervaring als innovator, maar ik ben natuurlijk bereid om u persoonlijk daar meer over te vertellen. Neem vrijblijvend contact op.

Interesse?

Wilt u ondervinden hoe ik uw organisatie positief kan aanvullen en ervoor kan zorgen dat er toekomstbestendige keuzes worden gemaakt?

Innovator op het gebied van:

  • Toepassen van 17 SDG’s;
  • Inzichtelijk maken waar je verspillingen zich bevinden en hoe deze simpel op te lossen zijn;
  • Het inpassen van de circulaire invullingen.
Contact opnemen