Advisering van Denken Doen Duurzaam

Een van mijn diensten is het bieden van advies  en ondersteuning in uw organisatie. Momenteel bied ik hiervoor twee diensten aan.

Het opstellen van een duurzaamheidsplan voor uw organisatie waarbij we samen kijken naar de toekomst en ik door middel van enkele sessies tot een gedegen plan kom. Ik help u bij de implementatie en de evaluatie.

De tweede dienst is de Snackbar van de Toekomst. Hierbij help ik uw organisatie het assortiment te verduurzamen, samen nieuwe producten te ontwikkelen alsmede het begeleiden van personeel.

Door mijn dochter van 11 jaar geschreven. Dit geeft mij enorm voldoening en energie om door te gaan met mijn plannen om de wereld een klein beetje mooier te maken!

Coach en Innovator

Een van mijn diensten is het opstellen van een gedegen duurzaamheidsplan voor uw organisatie. Het eindproduct is een speciaal voor uw organisatie op maat gemaakt plan waarmee uw organisatie stappen kan zetten!

Meer informatie

Snackbar van de Toekomst

Na de verkoop van mijn cafetaria in 2017 begon ik met de Snackbar van de Toekomst. Het was mij duidelijk geworden dat er behoefte was aan het opvullen van een gat in de maatschappij, verantwoorde snacken!

Meer informatie

Resultaten

De afgelopen jaren heb ik meerdere ondernemers geholpen met het opzetten of verbeteren van hun bedrijfsvoering. Lees hier de interviews.

Meer informatie