Advisering over duurzaamheid

Ik adviseer over het verduurzamen van uw organisatie of onderdelen daarvan. Door mijn 20 jaar ervaring met eigen ondernemingen en adviesopdrachten herken ik de patronen in de problemen die andere ondernemers hebben wanneer ze zelf duurzamer willen werken. Ik bied advies op maat.

  • 2013 - Duurzaamste fastservice ondernemer van Nederland
  • 2016 - Meest Markante horeca Ondernemer van Groningen
  • 2018 – De Groene Peperprijs
  • 2020 – 3e prijs – Duurzaamste Onderneming van Nederland

Dat heeft mij enorm gesterkt in mijn overtuiging dat ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor anderen, om als een soort van vliegwiel te fungeren om duurzaam denken en doen als basis te nemen van alle activiteiten die ingepland staan voor een organisatie en voor het individu, zeg maar het fundament van de onderneming.

Door mijn dochter van 11 jaar geschreven. Dit geeft mij enorm voldoening en energie om door te gaan met mijn plannen om de wereld een klein beetje mooier te maken!

Coach

Voor coaching, begeleiding en advies t.a.v. de transitie binnen uw organisatie kunt u bij mij terecht voor het ontwikkelen van een nieuwe missie en bijbehorende missie verwoord in een gedegen duurzaamheidsplan.

Meer informatie

Innovator

Met mijn passie voor toekomstbestendig voedsel kan ik uw organisatie op vele vlakken verder helpen. Van iets kleins als een helpende hand in het opfrissen van uw menukaart tot  een gezondheidsplan voor uw teamleden ontwerpen.

Meer informatie

Algemene ervaringen

De afgelopen jaren heb ik meerdere ondernemers geholpen met het opzetten of verbeteren van hun bedrijfsvoering. Lees hier de interviews.

Meer informatie